Archived Version

This version updated: 08:02 23/02/2009

View Current Version (10:41 11/02/2010) | Return to Page History

[[t09|40|Phil Gemmell|secretary@ourcs.org.uk]]

Note start orders are provisional until midnight before racing

Entry Details

Entries are now closed.

Substitutions should be completed online at http://entries.ourcs.org.uk as much as possible but will close for each day of racing at 9am. Offline subsitutions should be completed on a substitution form.

Event Details

  • [PDF Missing] - Event Plan
    • [PDF Missing] - Appendix A - Risk Assessment
    • [PDF Missing] - Appendix B - Circulation Pattern and Placement of Marshals
  • [PDF Missing] - Instructions for Competitors
  • [PDF Missing] - Provisional start order 2009
  • Finish Order 2008
  • [PDF Missing] - 2008 Rowing On Results
  • List of entries

Coxing (from 2007)

  • [PDF Missing] - Instructions for Rowing On
  • [PDF Missing] - General Instructions
  • [PDF Missing] - Golden Rules

Marshalling

  • Marshalling Rota
    • [PDF Missing] - Rowing On
    • [PDF Missing] - Main Event
  • [PDF Missing] - Instructions
  • [PDF Missing] - Presentation (from 2007)
  • Torpids Shifts
    • (Shift 1) 10:45 - 12:45 (2hrs)    (Shift 2) 12:15 - 14:15 (2hrs)
    • (Shift 3) 13:45 - 15:45 (2hrs)    (Shift 4) 15:15 - 17:30 (2hrs 15 mins)
  • Rowing on Shifts
    • (Shift 1) 12:15 - 14:45 (2hrs 30mins)    (Shift 2) 14:15 - 16:45 (2hrs 30mins)

Umpiring

  • [PDF Missing] - Umpiring Rota
  • [PDF Missing] - Instructions

Launch Driving

Photos from 2008

Photos and Photo Archive

Rowing on photos can be found here.

2008
2007